سایبان درب ورودی خانه مسکونی یکی از سازه های بسیار مناسب درب وردی خانه است. امروزه به صورت گسترده
سایبان درب ورودی خانه مسکونی یکی از سازه های بسیار مناسب درب وردی خانه است. امروزه به صورت گسترده سایبان درب خانه مسکونی را در تمامی شهر های ایران مشاهده می کنید، این موضوع نمایان گر آن است افراد بسیاری به مزایای سایبان ورودی خانه پی برده اند و از آن استفاده می نمایند. افراد بسیاری هستند که در پی سفارش سایبان درب ورودی مسکونی هستند و درباره این محصول نیز اطلاعات جامعی ندارند، به همین دلیل در این مقاله از وب سایت سایه سازان کوروش به بررسی سایبان ورودی خانه مسکونی و نکات مربوط به آن می پردازیم، بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این محصول، ما را تا انتهای این مطلب یاری نمایید.
سایبان درب خانه چیست؟
سایبان درب خانه یکی از انواع سازه های سبک است که برای محافظت از سیستم درب ورودی خانه مانند سیستم برقی درب، سیستم آیفون و زنگ درب ورودی و ... طراحی و ساخته می شود. اکثر خانه های مسکونی که امروزه ساخته می شوند، از سیستم درب ریموت دار یا همان درب کنترلی بهره مند هستند. به همین دلیل مراقبت از این سیستم اهمیت دارد. عواملی مانند آب باران یا برف می تواند به برق کشی درب ورودی خانه آسیب وارد کند و هر ساله هزینه های سنگینی را بر عهده ساکنان بگذارد. مهندسان با طراحی و تولید سایبان درب ورودی خانه مسکونی، تمامی این مشکلات را حل و فصل کرده اند و شما می توانید با یک هزینه محدود از ایجاد ضرر های احتمالی جلوگیری به عمل آورید. لازم به ذکر است که سایبان ورودی خانه مسکونی، علاوه بر داشتن نقش حفاظت از سیستم برقی؛ باعث زیبایی محیط ورودی خانه شما نیز خواهد شد.
سایبان درب و اجزای تشکیل دهنده آن :
سایبان درب ورودی خانه مسکونی دقیقا بالای درب خانه شما نصب خواهد شد و معمولا برای زیبایی بیشتر آن را بزرگتر از درب خانه طراحی می کنند، این کار باعث می شود که سایه اندازی سایبان بر بالای درب نیز بیشتر شود و در روز های گرم تابستان از سیستم برق کشی و خطرات احتمالی نیز محافظت نماید. در کل همه سایبان ها مانند سایبان ورودی از دو جزء بسیار مهم تشکیل شده اند که در زیر به آن ها اشاره می شود:
- اسکلت سایبان درب
- پوشش سقف سایبان درب ورودی
در زیر به بررسی هر کدام از این اجزای سایبان درب ورودی خانه مسکونی می پردازیم.
اسکلت سایبان ورودی خانه مسکونی:
می توان گفت که مهم ترین جزء در سایبان ها از جمله سایبان جلوی خانه یا همان سایبان درب ورودی خانه، همان اسکلت سایبان درب ورودی می باشد به دلیل آن که بخش بارگیر سازه و تحمل کننده نیروهای وارده بر عهده این جزء از سایبان ورودی می باشد. بنابراین باید به بهترین شکل ممکن طراحی و تولید شود تا از ایجاد خطرات احتمالی جلوگیری به عمل آید.
لازم به ذکر است که طراحی اسکلت سایبان ورودی خانه مسکونی بر عهده مهندسان سازه است و آن ها با بهره گیری از متریال زیر این اسکلت را طراحی می کنند:
- استفاده از فولاد ساختمانی در طراحی و ساخت سایبان خانه مسکونی
- استفاده از آلومینیوم در طراحی و تولید اسکلت سایبان درب
البته می توان اذعان داشت که بیشتر مهندسان برای ساخت سایبان ها از فولاد ساختمانی استفاده می کنند و هم چنین توصیه دارند که به دلیل باربری نامناسب آلومینیوم، از این متریال کم تر استفاده شود. اسکلت سایبان درب ورودی خانه مسکونی بسته به نوع خانه و هم چنین محیط اطراف می تواند به صورت های مختلفی در بالای درب نصب شود، اما بیشتر اسکلت سایبان ورودی خانه را بر روی دیوار اطراف درب وصل می کنند به این صورت که اسکلت سایبان ورودی با استفاده از پیچ مهره به دیوار نصب خواهد شد. نصب اسکلت سایبان درب ورودی خانه مسکونی از اهمیت بسیاری بر خوردار است و باید مهندسان در نصب آن دقت فراوان داشته باشند، به علاوه نحوه اتصال آن به دیوار های مجاور نیز به طراحی های بسیار پیچیده و دقیق نیاز دارد. به دلیل آن که این نوع سایبان ها باید به گونه ایی نصب شوند که در اثر وقوع بارهای جانبی مانند باد، با مشکل مواجه نشده و خطر افتادن نداشته باشند، هم چنین سایبان درب ورودی خانه باید به گونه ایی باشد که بتواند بار برف را نیز تحمل نماید ( در مناطقی از کشور که با بارش برف روبه رو هستیم).
پوشش سقف سایبان درب ورودی خانه مسکونی:
یکی دیگر از اجزای مهم سازه سایبان درب ورودی خانه پوشش سقف آن است که می توان به جرأت عنوان کرد که اگر این پوشش به درستی انتخاب نشود، می تواند از مزیت ها و کارایی سایبان درب مسکونی شما بکاهد. بنابراین مهندسان توصیه دارند که در انتخاب پوشش سقف سایبان درب خانه مسکونی دقت فراوان داشته باشید. از جمله متریالی که می توان برای ساخت سقف سایبان خانه از آن استفاده کرد به صورت زیر اشاره می شود:
- استفاده از سفال برای پوشش سقف سایبان درب ورودی خانه
- بهره گیری از ورق های فلزی مانند ایرانیت و ...
- استفاده از ورق یو پی وی سی در ساخت و طراحی پوشش سقف سایبان درب و ...
ممکن است که شما استفاده از سفال را برای پوشش سقف سایبان ها از جمله سایبان ورودی مسکونی در سطح شهر دیده باشید و ظاهر آن نیز مناسب باشد، اما باید بیان شود که این سفال ها وزن بسیار سنگینی دارد که می تواند وزن سازه سایبان درب را افزایش دهد و این موضوع از لحاظ مهندسی، مورد تأیید مهندسان سازه نمی باشد. بنابراین مهندسان در سال های اخیر به استفاده از این سفال ها توصیه ندارند. لازم به ذکر می باشد که ورق های ایرانیت یا گالوانیزه نیز سال های سال است که استفاده نمی شود، به دلیل آن که ظاهر بسیار نامناسب دارند و هم چنین وزن سازه را بسیار بالا می برند. از طرف دیگر این سایه این ورق ها به شدت گرم می شود و با تابش نور آفتاب در فصل تابستان می تواند محیط اطراف سایبان درب ورودی را به شدت گرم نماید. می توان اذعان داشت که یکی از بهترین متریال موجود برای ساخت پوشش سقف سایبان درب ورودی خانه مسکونی، استفاده از ورق یو پی وی سی ( ورق upvc ) می باشد. این ورق مزایای بسیار زیادی دارد، به همین دلیل باعث شده است تا تمامی مهندسان توصیه داشته باشند که از این ورق در ساخت سازه های سبک استفاده شود. از جمله مزایای ورق یو پی وی سی ( ورق upvc ) می توان به موارد زیر اشاره داشت:
- این ورق از وزن کمی برخوردار است
- ورق یو پی وی سی ( ورق upvc ) ضد ضربه است
- قابلیت مونتاژ و دمونتاژ را دارد
- از سایه ایی بسیار خنک بهره مند است
- طول عمر مناسبی دارد و ...
سفارش سایبان درب ورودی خانه مسکونی:
برای سفارش و تهیه سایبان درب خانه باید به شرکت های معتبر که طراح و تولید کننده این محصول هستند مراجعه فرمایید. خوشبختانه شرکت سایه سازان کوروش با سابقه درخشان در امر تولید و طراحی انواع سایبان، از جمله سایبان ورودی با درخواست کنندگان همکاری خود را اعلام می دارد. شما می توانید با مشاوران ما مشورت کرده و بهترین محصول را برای خود تهیه فرمایید.
تلفن تماس: 09123793120
نویسنده: بخش تولید محتوا شرکت سایه سازان کوروش