سایبان درب ورودی ساختمان یکی از انواع سایبان ها است که برای کاربری های مختلف طراحی و تولید
سایبان درب ورودی ساختمان یکی از انواع سایبان ها است که برای کاربری های مختلف طراحی و تولید می شود. زمانی که در سطح شهر قدم بر می دارید و به ساختمان ها و مجتمع های مسکونی اطراف نگاهی می اندازید، ممکن است با سایبان ورودی ساختمان برخورد داشته باشید. به همین دلیل در این مقاله از وب سایت سایه سازان کوروش، به بررسی سایبان درب ورودی ساختمان و نکات مربوط به آن می پردازیم. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای این مطلب با ما باشید.
سایبان ورودی و تاریخچه آن:
می توان اذعان داشت که استفاده از سایبان درب ورودی از زمان های گذشته کاربرد داشته است. در سال های بسیار دور مردم برای آن که بتوانند از درب ورودی خانه خود ( که معمولا از جنس چوب بود ) محافظت کنند از سایبان درب ورودی خانه استفاده می کردند. حتی در حیاط خانه خود از سایبان ورودی نیز بهره می بردند. امروزه سایبان درب ورودی ساختمان نیز بسیار پرکاربرد است و بالای درب بیشتر خانه ها و ساختمان ها در سطح شهر دیده می شود.
سایبان درب ورودی ساختمان ها از گذشته تا به امروز تغییرات بسیار چشم گیری داشته است و این تغییرات هم شامل متریال به کار رفته در سایبان درب ورودی ساختمان می شود و هم چنین شامل طراحی های معماری و سازه ایی سایبان درب خواهد شد. لازم به ذکر است که مهندسان در تلاش اند تا سایبان درب ورودی ساختمان را به گونه ایی طراحی و تولید کنند که در اثر وقوع حوادث غیر مترقبه، کم ترین میزان آسیب به آن ها وارد شود.
متریال به کار رفته در ساخت سایبان ورودی ساختمان:
متریالی که در ساخت سایبان درب ورودی ساختمان به کار گرفته می شود، باید به گونه ایی باشد که در برابر باران و برف، نور مستقیم آفتاب، باد، زلزله و ... از خود مقاومت مطلوبی نشان دهد. قبل از آن که به سراغ بررسی متریال به کار رفته در سایبان ورودی برویم، باید بیان کنیم که سایبان ها معمولا از دو جزء اساسی تشکیل می شوند که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
- اسکلت سایبان ساختمان
- پوشش سقف سایبان ورودی ساختمان
نکته مهم:
سایبان ها بر اساس نوع کاربرد شان دارای فونداسیون هستند، به عنوان مثال زمانی که سایبان را به عنوان سایبان خودرو طراحی و اجرا می کنند، باید اسکلت و ستون های سازه در داخل زمین فرو رود، به همین دلیل است که برای سایبان فونداسیون مخصوصی طراحی و اجرا می شود. اما برای سایبان درب ورودی، اگر بخواهیم سایبان را بر روی دیوار های اطراف نصب کنیم، دیگر نیازی به فونداسیون های خاص نمی باشد و می توان اسکلت سازه را با استفاده از پیچ های مخصوص بر روی دیوار ها نصب کرد.
لازم به ذکر است که متریال بسیار متفاوتی وجود دارد که می توان با استفاده از آن ها سایبان درب ساختمان را طراحی و تولید کرد، از این متریال می توان به صورت زیر اشاره داشت:
- استفاده از چوب در طراحی و ساخت اسکلت سایبان ساختمان
- استفاده از آلومینیوم و فولاد ساختمان در طراحی و تولید اسکلت سایبان درب ورودی
- بهره گیری از ورق یو پی وی سی ( ورق upvc ) در ساخت پوشش سقف سایبان ساختمان
- بهره گیری از ورق پلی کربنات، ورق ایرانیت و گالوانیزه و سفال و ... در طراحی و تولید پوشش سقف سایبان درب ورودی ساختمان
باید بیان شود که بهترین متریال برای ساخت همه سایبان ها از جمله سایبان درب ورودی ساختمان، ورق یو پی وی سی ( ورق upvc ) و فولاد نرمه ساختمانی می باشد. این دو متریا دارای مزایای زیر هستند.
مزایای فولاد ساختمانی:
- فولاد نرمه ساختمانی از قابلیت شکل پذیری بالایی برخوردار است.
- فولاد در برابر ضربه از خود مقاومت مطلوبی نشان می دهد.
- این متریال سبک است و در برابر طلطله از خود پایداری و مقاومت مناسب را نشان می دهد.
- اتصالات اسکلت فولادی بسیار محکم تر و خاص تر است ( نسبت به دیگر متریال ها ) و ....
مزایای ورق یو پی وی سی ( ورق upvc ):
- ورق یو پی وی سی ( ورق upvc ) بسیار سبک است.
- شکل پذیری این ورق بسیار بالا است.
- ورق یو پی وی سی ( ورق upvc ) دارای قابلیت مونتاژ و دمونتاژ است.
- ورق یو پی وی سی در برابر ضربه از خود مقاومت مطلوبی نشان می دهد و ...
کاربری های مختلف سایبان ساختمان :
به صورت کلی می توان اذعان داشت که سایبان ها برای کاربری های بسیار خاص و متفاوتی طراحی و اجرا می شوند. معمولا سایبان ساختمان برای همه همسایگان کاربرد دارد و مهندسان آن را برای کاربری های مهم زیر تولید می کنند:
- ساخت سایبان ساختمان برای کاربری پارکینگ خودرو
- تولید سایبان ساختمان برای کاربری آلاچیق های تفریحی
- طراحی و ساخت سایبان ساختمان برای درب ورودی و ...
حال لازم به ذکر است که سایبان ساختمان می تواند برای مجتمع های مسکونی نیز به کار گرفته شود، معمولا در مجتمع های مسکونی یا شهرک های مسکونی، افراد از کمبود پارکینگ مسقف خودرو رنج می برند و جای پارک مناسب برای خودرو شان وجود ندارد. مهندسان با طراحی سایبان ساختمان به عنوان پارکینگ خودرو، بسیاری از مشکلات را پایان داده اند.
مزایای سایبان درب :
سایبان درب ورودی ساختمان به عنوان یک محافظ بسیار خاص می تواند به کار گرفته شود. می دانید که باد و باران و هم چنین نور مستقیم آفتاب می تواند به سیستم برق کشی و درب ساختمان و آیفون ها و زنگ ها آسیب های جدی وارد کند، بنابراین با در اختیار داشتن سایبان ورودی ساختمان می توان از این معضل پیشگیری کرد. به علاوه سایبان درب ورودی ساختمان می تواند زیبایی ساختمان شما و محیط زندگی تان را دو چندان کند و ساختاری بسیار خاص و جذاب را برای ساختمان شما به ارمغان بیاورد.
نحوه ساخت سایبان ورودی ساختمان:
شایان به ذکر است که سایبان ورودی ساختمان توسط مهندسان توانا طراحی و ساخته می شود. مهندسان با استفاده از دانش مهندسی خود و هم چنین به کمک نرم افزار های سازه ایی و معماری به طراحی اسکلت سایبان درب ورودی می پردازند و پوشش سقف مناسب را نیز برای آن در نظر می گیرند. پس از آن که طراحی سایبان درب ورودی ساختمان انجام شد، تمامی نقشه ها را به کارگاه های ساخت ارسال می کنند و در کارگاه تمامی اجزای سازه ساخته می شود و سپس به محل پروژه ارسال می گردد. در محل پروژه نیز مهندسان مجری با استفاده از قوانین و ضوابط به نصب اسکلت سازه ( در صورت نیاز به اجرا فونداسیون) خواهند پرداخت و پس از آن پوشش سقف سایبان ورودی را نیز نصب خواهند کرد.
تعمیر سایبان درب ورودی ساختمان:
معمولا سایبان ها از طول عمر مناسبی برخوردار هستند ( اگر به درستی طراحی و ساخته شوند و از متریال مرغوب در ساخت آن ها استفاده گردد ). اما در برخی از موارد بنابر دلایل مختلف ممکن است دچار مشکل شوند یا خرابی هایی در آن ها به وجود بیاید. اگر اسکلت سایبان ورودی ساختمان از فولاد ساختمانی طراحی و ساخته شود این خرابی ها بسیار جزئی خواهد بود و در صورتی که این اسکلت به تعمیر یا مقاوم سازی داشته باشد، مهندسان با استفاده از روش های بسیار متفاوتی به تعمیر آن می پردازند. یکی از روش هایی که برای مقاوم سازی اسکلت فولادی سایبان درب ورودی ساختمان و هم چنین دیگر سایبان های فولادی به کار می رود، استفاده از الیاف frp است.
شرکت سایه سازان کوروش با طراحی و ساخت سایبان درب ورودی ساختمان بهترین ها را برای شما در خواست کنندگان در نظر دارد و شما می توانید برای سفارش محصول مورد نظر خود با کارشناسان مشورت نمایید.
تلفن تماس: 09123793120
نویسنده: بخش تولید محتوا شرکت سایه سازان کوروش